Over

De website seonieuws.com is een nieuwsplatform voor Nederlandstalige SEO specialisten. Je vindt hier het laatste nieuws uit de SEO en online marketing wereld in je eigen taal.

Onze redactie volgt dagelijks het nieuws uit de SEO & Online Marketing wereld en checkt natuurlijk ook de sociale media kanalen. Als er iets belangrijks aan de hand is schrijven we er iets over op deze site.

Wie zijn wij?

Nathan Veenstra – Eigenaar en Eindredacteur

Volbloed Fries, opgegroeid in Apeldoorn. SEO specialist bij Letterzaken.nl. Gepassioneerd door online marketing en het schrijven van zoekmachinevriendelijke webteksten. Sinds Maart 2017 verantwoordelijk voor de eindredactie bij seonieuws.com.

Kim Pittoors – Oprichter en Auteur

Gelukkige vader,  oprichter van Nethit, Webdesigner, SEO specialist en Usability Freak. Gek op Linux en verslaafd aan scoren in Google. Sinds Februari 2017 begonnen met seonieuws.com. Een gloednieuw platform voor en door Nederlandstalige SEO specialisten.

Wil jij ook meeschrijven?

Wij zijn altijd op zoek naar gastbloggers met een degelijke SEO kennis. Mocht je interesse hebben neem dan gerust contact met ons op.