Over

De website seonieuws.com is een nieuwsplatform voor Nederlandstalige SEO specialisten. Je vindt hier het laatste nieuws uit de SEO en online marketing wereld in je eigen taal.

Onze redactie volgt dagelijks het nieuws uit de SEO & Online Marketing wereld en checkt natuurlijk ook de sociale media kanalen. Als er iets belangrijks aan de hand is schrijven we er iets over op deze site.

Wie zijn wij?

Kim Pittoors – Oprichter en Auteur

Gelukkige vader,  oprichter van Nethit, Webdesigner, SEO specialist en Usability Freak. Gek op Linux en verslaafd aan scoren in Google. Sinds Februari 2017 begonnen met seonieuws.com. Een gloednieuw platform voor en door Nederlandstalige SEO specialisten.

Nathan Veenstra – Eindredacteur en Auteur

Volbloed Fries, opgegroeid in Apeldoorn. SEO specialist bij Letterzaken.nl. Gepassioneerd door online marketing en het schrijven van zoekmachinevriendelijke webteksten. Sinds Maart 2017 verantwoordelijk voor de eindredactie bij seonieuws.com.

Kevin Brinkman – Auteur

Kevin BrinkmanOnline marketeer bij Stramark. Geïnteresseerd in bijna alles wat met online te maken heeft; SEO, SEA, linkbuilding en coderen. Tevens groot fan van Google Tag Manager. Draagt graag zijn steentje bij aan seonieuws.com.

Nick Keijzer – Auteur

Nick Keijzer1985. Delft. Tekstschrijver. Van creatieve teksten tot SEO-teksten, van commerciële teksten tot ceremoniële speeches. Schrijft onder meer blogs voor Klik Proces. Verzot op het schrijven van blogs, SEO en Google. Sinds juni 2017 trots auteur bij seonieuws.com.

Martijn Oud – Auteur

Martijn OudLiefhebber van mooie grafiekjes en technische oplossing. SEO specialist bij internetbureau Webvalue met een voorliefde voor technische SEO, content marketing en e-commerce.

 

Wil jij ook meeschrijven?

Wij zijn altijd op zoek naar gastbloggers met een degelijke SEO kennis. Mocht je interesse hebben neem dan gerust contact met ons op.