Interessant interview met Matt Cutts via de Internet History Podcast

De Internet History Podcast publiceerde laatst een interessant interview met Matt Cuts van meer dan een uur. Het is zeker de moeite waard om eens te beluisteren. In dit interview vertelt Matt uitgebreid over zijn jaren bij Google.

Matt werkte voor Google van begin 2000 tot eind 2016. Hij is vooral bekend door zijn rol als hoofd van het webspam team tussen 2004 en 2014. Toen Matt in 2004 met zijn nieuwe taak begon, kende niemand hem. Maar dat veranderde al snel toen hij begon met bloggen en het maken van video’s om webmasters beter te informeren (en dat is ook de periode dat ik zijn naam voor het eerst tegenkwam).

Een jaar later in 2005 kende bijna iedereen die met SEO bezig hem. Hij was uitgegroeid tot het gezicht van Google voor webmasters overal ter wereld. Hij heeft deze taak behouden tot hij in 2014 een tijdelijke pauze inlaste waarvan hij nooit is teruggekeerd.

Hier heb je het interview in kwestie via YouTube:

The following two tabs change content below.
Avatar

Kim Pittoors

Eigenaar bij Nethit
Gelukkige vader, Oprichter van Nethit.nl & SEOnieuws.com, Webdesigner, SEO specialist en Usability Freak. Gek op Linux en verslaafd aan scoren in Google.